Breaking News

Vårt tänkande och agerande bestämmer allt

Bild 1. Livet är ett schackspel. Vilken roll väljer du att spela, 3D eller 15D?

Vårt Tänkande och Agerande Här och Nu Bestämmer vilka Liv vi ställs inför i Detta eller Nästkommande Liv.

Ingen kan fly från sin skugga!

Eftersom vi alla har vår fria vilja att välja våra egna företrädare (beslutsfattare) på jorden, i vårt land eller när det gäller vad vi vill göra i vårt liv, då kan vi inte skylla våra misstag på någon annan än oss själva. Arvet som vi har med oss verkar från födelsen till dagens datum. Men miljön som vi väljer att vistas i, eller sättet att leva på är vi själva ansvariga inför.

Karmalagen (Ödeslagen) och Attraktionslagen

Vissa av oss kanske tror att karma och attraktionslagen är samma sak, men det finns en skillnad.

Båda lagarna är i kraft (energi) och en naturlig företeelse inom ”multiversum”.
Karma är en mycket accepterad del av österländsk religion och filosofi och har överförts som begrepp till västvärlden också – som ”öde”.

Dessvärre har vi här på det västra halvklotet missförstått begreppet och skiljer mellan “god” och “dålig” karma.

…men det finns ingen sådan åtskillnad.

Man drar till sig både tankar, känslor och handlingar som är i resonans med vår egen tanke och känsla. Skörden eller resultatet därav kan inte bli annat än vad vi har sått i vårt liv.

Figur 2. Attraktion (bilden från shutterstock.com).

Karma (Öde)

Karma är en universell lag och är till för att öka själens (andens) tillväxt via erfarenhet i den tredimensionella (3D) sinnevärlden. Men om vi går emot själens lag, medvetet eller omedvetet, då måste vi betala för det, i detta eller nästkommande liv.

Vi lever i ett Universum med ”Fri Vilja” där vi är helt fria att tänka, handla (göra) och uppleva det vi vill, men det vi gör (hur vi handlar mot andra, varandra) kommer tillbaka till oss som en bumerang.

I tidigare tidsåldrar var det lättare att avtjäna karma, eftersom vi kunde dela upp den i flera liv (inkarnationer).

Men nu fungerar det inte längre, eftersom Fiskarnas Tidsålder var avslutningen på en 26 000 år lång astronomisk cykel av utveckling.

Den Nya Tidsåldern, Vattumannens Tidsålder, är början på en helt ny cykel eller utvecklingsfas av medvetenhet. Här blir Etik och Moral dominerande, framför egoism och materialism, vilket hitintills har styrt den 3D medvetna människans tänkande och handlande i olika omfattning. Om vi vill förändra vår värld, då måste vi förändra vårt sätt att tänka och handla.

Därför kallas övergången mellan tidsåldrar för ”Paradigmskifte”. Detta innebär att vi måsta förändra vårt sätt att tänka och handla mot vår omgivning och mot oss själva för att kunna skapa ett samhälle som bygger på enhet framför splittring, fred framför krig, lycka framför sorg, rikedom framför fattigdom.

Figur 3. Att kontemplera över sitt liv och vart det är på väg är mycket bra. Ta del av vår litteratur och material och införliva det i ditt liv. (bilden: pexels.com)

Notera: Egoism handlar bara om oss själva (Jag, Jag, Jag, min familj, mina pengar, mina ägodelar, mitt kroppsliga utseende mm.) Detta måste upphöra om vi vill bryta bandet med vårt nuvarande öde.

Vi behöver börja tänka mer på andra än bara på oss själva.

Vi är alla fragment från samma källa, men med olika program i bagaget.

Vi är ingenting utan varandra. Vi äger ingenting, inte ens kroppen som vi har till låns medan vi vistas i vårt 3D-klassrum för att lära oss det som inte går att lära någon annanstans inom skapelsens mångfald.

Vi har fått allting till låns och vi måste lämna tillbaka det den dagen när hyreskontraktet här på jorden upphör att gälla. Detta gäller allt som vi har eller har kallat för vårt.

Det enda vi äger är våra erfarenheter och vår medvetenhet – vilket är vårt sanna jag, vår sanna identitet.

Allt annat är en illusion som bygger på föreställningen som våra fem sinnen: syn, hörsel, känsel, smak, lukt skapar åt oss, vilket vi upplever som verklighet. Men allt som är flyktigt, tillfälligt, förändringsbart är inte någon verklighet.

Det liv vi lever här på jorden nu är det sista om vi inte förändrar våra tankar, känslor och handlingar till att bli i resonans (samklang) med den nya tidsåldern.

Vi lever vårt sista liv här på jorden om vi inte förtjänar att återinkarnera på nytt, och får då lämna allt som vi har samlat och betraktat som vårt.

Däremot om vi ägnar åt oss att förbättra vår andliga (själsliga) tillväxt genom att bli mer omtänksamma, hänsynsfulla, respektfulla och generösa mot andra, mot vår nästa än vad vi har varit hitintills – då handlar det mer om att hjälpa andra än bara oss själva. Då kommer vår karma (öde) att återspegla detta.

Universum betalar tillbaka i en valuta som hjälper oss att växa. Denna kommer inte i form av pengar, ägodelar utan i glädje, harmoni, god hälsa och där vi är fria från alla bekymmer.

Men om vi ägnar vårt liv åt att ljuga, stjäla, fuska, bedra, utnyttja andra, hata, misshandla, kontrollera eller mörda andra – då kommer den typen av energi att slå tillbaka, fortare än hitintills och vi kommer i vår nuvarande livstid att uppleva den andra sidan av myntet, där någon ljuger för oss, stjäl från oss, lurar oss, bedrar oss och till och med kan döda oss.

I universum är allt energi, och karma (öde) har allt med energi (och polaritet) att göra.

Läs våra böcker för att lära dig mer om livet och högre kvalitativt kvantmedvetande.

Besök vår bokshop: https://webshop.publit.com/webshop/578

Människor som skyller på andra eller sin omgivning för att oönskade saker händer dem, missar helt poängen. Karma bör ses som ett verktyg för att hjälpa till med inlärning. Om dåliga saker händer oss finns det en läxa att lära. De som är på en andlig väg där själen är vägvisaren (framför sinnet) och vet hur både Karma och Lagen om Attraktion fungerar, kommer att ta ett steg tillbaka och utvärdera situationen och utvecklas i stället. De kommer att säga till sig själva: “Åh, varför hände denna utmanande sak mig? Hur fick jag detta att hända, och vad är lärdomen för mig av detta?” Sedan, när de har utvärderat situationen vidtar de lämpliga åtgärder för att förhindra att denna situation upprepas på nytt i deras liv!

De skyller inte på andra för vad som hände, eftersom de vet att detta inte kommer att lösa situationen, eftersom detta ger bort deras makt till någon annan, i stället för att ta situationen till sitt hjärta och se vad de kan lära av den. Detta är sättet att växa – att skylla på andra är sättet att krympa.

Varje situation är unik, och karma är extremt hjälpsam som en katalysator för hur vi mår. Vi har alla upplevt hur vissa människor verkar dra till sig negativa händelser och personer i sina liv om och om igen och det verkar aldrig ta slut. Om vi inte är medvetna om hur multiversum (alla universum tillsamman) lagar fungerar, utvärderar vi saker och ting felaktigt. Många skulle förmodligen tycka synd om den ständigt “otursförföljda” person som drar in all denna negativitet, eller så skulle de tycka att han/hon är konstig och inte vill ha något att göra med denne.

Även om det verkligen är svår för personen som måste gå igenom alla svårigheter, är faktum att det nödvändigt för dennes inlärningsprocess. Det är en hårfin linje att inse när man ska blanda sig i och när man inte ska göra det i en sådan individs liv.

För mycket inblandning skulle hindra personen från att lära sig sina läxor, även om råd kan vara lämpliga om personen ber om det. Men lektionerna måste i grund och botten läras av personen själv, annars kommer han/hon inte att göra framsteg.

När han väl lär sig kommer mindre och mindre av samma typ av negativa händelser att hända, för nu vet personen hur han hanterar dem, och dessa energier minskar och snart nog kommer han inte att attrahera dessa längre. Karma kan också ses som ett mått på hur väl vi kan hantera våra energier.

Även om karma kan vara mycket involverat i omständigheter av “otur”, är det inte den enda orsaken. Vi gör också överenskommelser med andra och sätter upp mål för oss själva i den astrala världen mellan inkarnationer, två livstider (mycket mer om detta senare). Varje gång vi lämnar vår nuvarande 3D kropp och verklighet vid den fysiska döden, går en del av den tid vi tillbringar i den subtila verkligheten mellan inkarnationerna till utvärderingar av det tidigare livet, dvs. vilka mål vi lyckades uppnå och vilka vi inte lyckades så bra med.

Sedan bestämmer vi oss för vad vi behöver träna på i vårt nästkommande liv, och ibland kan målen vi sätter upp vara ganska höga. Ändå måste de genomföras för att biosinnet ska kunna utvecklas och kunna spela ett mer fulländat spel.

Lagen om attraktion

Sedan har vi attraktionslagen. Detta är en mer orsakande lag, som skiljer sig från vad vi kallar karma. Karma sker vare sig vi vet vad det är eller inte, medan attraktionslagen, även om den fortfarande fungerar automatiskt till viss del, kan bearbetas mer medvetet när en person blir medveten om hur energier fungerar. Ändå är det bara ett annat sätt att flöda energi än det av karma.

Många människor har sätt filmen “The Secret“, eller har läst boken som kom ut år 2007 i svenska version.

Boken släpptes av Rosenkorsorden ”AMORC”.

Attraktionslagen fungerar som en magnet.

Vi drar till oss det vi ger ut. Universum är inte dömande, så vi kan bestämma vad vi vill attrahera, oavsett om det inkluderar att skada eller hjälpa andra.

Men det är här ödet (karman) kommer in i bilden. Du kanske kan attrahera upplevelser som är negativa för andra och aktivt utföra dem, men i slutet av dagen, så att säga, kommer karman att drabba dig därefter.

Attraktionslagen fungerar på samma sätt som romantiska relationer gör i varje del av livet. Du drar till dig det du ger ut. Vissa människor kan protestera och säga att de attraherar pojkvänner som misshandlar, den ena efter den andra, och att det inte är vad de vill ha, så därför fungerar inte attraktionslagen. Jo, det gör det, men personen som attraherar missbrukande män (eller kvinnor) har karma att konfrontera inom detta specifika område av livet.

I nästan alla dessa fall har personen haft en våldsam barndom på ett eller annat sätt, och behöver hantera och ta kontroll över den tidigare situationen innan de kan attrahera fler positiva personer i sina liv.

En del kanske hävdar och säger att karma inte fungerar eftersom ex. den globala eliten ”Cabal – Illuminati – Kasarmaffian” (KM) som arbetar bakom kulisserna för att kontrollera mänskligheten negativt, eller utrota dem, tror att de kan undkomma ”universums lag” med allt ont de har gjort och gör. Men så är det inte. De kommer att bli djupt besvikna när de ställs inför livets sanna verklighet. DET DU GÖR MOT ANDRA – DET GÖR DU MOT DIG SJÄLV. Den lagen går inte att undvika.

Andra, som gör goda gärningar och tänker goda tankar, verkar inte få tillbaka den “goda” karma de förtjänar. Även om detta kan tyckas vara en giltig poäng, verkar inte alltid karma omedelbart. Energier är ibland försenade och olika karmiska influenser kan också verka samtidigt på en person.

Detta innebär att energier smälter samman, distraherar, kolliderar och tar ut varandra etc. Men i slutändan kommer alltid den lämpliga karman att komma tillbaka till personen.

Positiva människor verkar få tillbaka sin karma snabbare när de gör något som strider mot deras egna moraliska och etiska koder. Detta har att göra med vårt omdöme och vår utvärdering av våra handlingar. Om vi mår dåligt över något vi har gjort verkar karman slå till snabbare än om vi vore en negativ person som har många rättfärdigande för de negativa energier denne sänder ut. Sättet vi kontrollerar våra egna tankar på försenar till viss del karma, men förr eller senare (i samma livstid eller i framtida, i termer av linjär tid) kommer den alltid att komma tillbaka till oss.

Människor som är extremt negativa, som har en viss uppfattning om hur karma fungerar, tror att de är mentalt “starka” nog att hålla “dålig” karma borta från dem, och till en viss grad verkar de vara framgångsrika, vilket ytterligare uppmuntrar dem. Men när karman slår tillbaka, slår den tillbaka mycket hårdare än den energi de skickade ut. Dessa människor kommer, till sin förfäran, att befinna sig på andra sidan myntet och kommer nu att vara mottagare av samma energier som de sänder ut.

God karma kan också fördröjas ibland, men precis som dålig karma kan den också vara omedelbar.

Fördröjningen beror ofta på vilken typ av energier vi omger oss med.

Fråga dig själv, vem eller vilka du är kopplad till?

Är alla dina vänner och familjemedlemmar trevliga och stöttande mot dig, eller finns det en eller två som antingen är fientliga eller verkar dra energi ur dig?

Om det senare är sant har du negativa människor i din närhet som hindrar dig från att få det du borde få ut av det du gör.

Jag kommer att nämna mer om den här typen av människor i nästa avsnitt under titeln ”Psykiska Vampyrer” och vad man kan göra åt dem.

Men ur ett större perspektiv finns det ingen “dålig” och “god” karma, de är alla bara upplevelser. Vissa av dem är bara tuffare än andra.

Som har förklarats i tidigare artiklar så skapade den Ursprungliga Källan ”Multiversum” så att den kan ha upplevelser som inte är förutsägbara, och därför är vi här för att lära oss. Om karma slår till en gång och vi ignorerar det, då kommer den att slå till hårdare nästa gång, och nästa gång, tills vi kommer till en punkt där vi måste möta den, eftersom vi känner att vi inte har något annat val.

Därför är det mycket lättare för oss om vi kan lära oss första eller andra gången.

Karma är inget att vara rädd för eller skämmas för, eller något att undvika. Karma fungerar alltid till vår fördel.

Lagen om Attraktion är mycket användbar även för att bryta karmriska cykler.

Om ni bryter mönster och börjar attrahera det som förbättrar er andliga tillväxt, kommer energierna att anpassa sig i enlighet med detta och ta bort er karma om ni inte är mördare, misshandlare, missbrukare, etc.

Notera. Med vår hjälp från AIC, tillsammans med vissa av våra verktyg, kan ni läka ut allt fortare som ni har med er från ert tidigare liv.

Innan vi går vidare till ”Psykiska Vampyrer” vill vi påminna er om att i det sisa nyhetsbrevet så nämnde vi tre artefakter: en stationär, en transportabel och en som kan hänga runt halsen, stoppa i fickan eller under kudden på natten när ni vilar eller sover.

Dessa artefakter är starka nog för att beskydda er från negativa människor, entiteter och deras influenser.

Figur 3. Stationär Geopatisk Skyddsartefakt som ger ett fullständigt skydd mot både negativa energier och negativa entiteter (varelser). Artefakten täcker ca 400 m2 utrymme.

Figur 4. Flyttbar Skyddsartefakt avsedd för olika slags utrymmen som hotell, kontor och hem. Artefakten täcker 4 X 4 meter = 16 m2.

Figur 5. Skyddsartefakt (Hänganordning) mot geopatiska och negativa störningsfält.

Notera: Skyddsartefakten är ett fantastiskt beskydd mot energitjuvar och negativa entiteter (varelser) som kan följa med oss hem från restauranger, hotell, butiker som Konsum, Hemköp, Ica samt från övriga butiker och mötesplatser, eller från släktingar och vänner som har sådana varelser som sällskap runt omkring sig – från vissa människor som ni ibland kan uppleva som obehagliga. Det kan även gälla varelser som finns hemma i bostaden, speciellt i hyreshus i storstäder.

Negativa väsen älskar människor som missbrukar alkohol och droger av olika slag. Dessa människor är oftast besatta av denna slags varelser och energier.

Alla dessa hindrar oss från att bli fria från vår karma – ödesbetingade egenskaper.

Psykiska Vampyrer

Som en viktig vinkling på attraktionslagen vill vi också ta upp ämnet “psykiska vampyrer”. Vi känner alla till myten om vampyrerna som suger blod från sina offer och även gör dem till vampyrer. Även om det finns en viss sanning i denna myt kan den också ses som en metafor.

De värsta vampyrerna du kan tänka dig är inte nödvändigtvis de som suger ditt blod, utan de som suger din energi!

Det så kallade energitjuvar.

Vi har alla stött på dem, och det är alltid traumatiskt när vi gör det.

Jag har varit medveten om att det finns sådana människor sedan jag var ung och brukade undvika dem när jag kunde, efter att ha haft några ganska hemska möten med dem. De är inte många till antalet men kanske 5–8 % av hela befolkningen. Men skadorna de gör på sin miljö och människor är så förödande att det verkar som om de är fler till antalet.

Man bygger villaområden, påkostade hus och lägenheter som attraherar många. Men när människan väl flyttar dit, då förändras livet för dem. De blir deprimerade, psykiskt sjuka och drogberoende utan att veta orsaker bakom.

Ann-Sofie och jag känner av direkt när vi går in i ett hus, lägenhet eller område vad för slags energier som finns där. Då vet vi också hur människorna som bor där fungerar i sina dagliga liv.

Vampyrer

Hur mycket vet du om dig själv eller de personer du tror att du känner?

Sättet att upptäcka en vampyr på är att vara medveten om hur du känner dig i närvaro av en viss person.

Gör din attraktion till människor dig blind för deras verkliga sanna natur, och i så fall på vilket sätt och hur mycket?

Person A – gör sig själv beroende av andra, under ”namnet” kärlek.
Person B – gör andra beroende av sig själv, under ”namnet” kärlek.
Person C – har båda egenskaper.
Person D – gör varken det ena eller det andra.

Flertalet av dessa kategorier människor blandar ihop ordet Kärlek med Passion.

Att vara passionerad till något eller någon, är inte samma sak som att känna sann kärlek.
Sann Kärlek är Själens uttryck, medan Passion är Sinnets uttryck.

LYSSNA OCH LÄR

Det finns varken föremål eller mätare för att veta när en potentiell psykisk eller energivampyr dränerar dig på energi.

Det enda sättet att få dig att förstå att du är under attack är att konstatera följande:

  • Att du känner dig tom, orkeslös, värdelös, utan kännbar anledning.
  • Livet börjar bli meningslöst, utan kännbar anledning.
  • Konstant ångest, utan kännbar anledning.
  • Dålig hälsa, lidande av olika slag, energisvaghet, utan kännbar anledning.
  • Dina deprimerade känslor av meningslöshet finns i överflöd, utan kännbar anledning. Du kan ha mardrömmar, utan kännbar anledning, vidare dålig attityd, utan kännbar anledning. Du drar till dig hinder, utan kännbar anledning. Du blir misstänksam, utan kännbar anledning. Du börjar tvivla på sig själv, din gud, ditt öde, förstånd, utan kännbar anledning.

Tror Du att allt detta är dit eget fel?

Ja, kanske är det så, men kanske finns det något annat att lära av allt detta…

Det finns alltid en dold, osynlig, kännbar eller icke-kännbar orsak till allt som sker.

Det finns ingen fysisk mätare som visar rött när du blir dränerad på energi eller blir lurad eller övergiven av andra.

Men det finns en sorts mätare som vi alla är utrustade med från början… DEN MÄNSKLIGA INTUITIONEN – FÖRNUFTET, som är förstärkt av EMOTIONELL INTELLIGENS. När dessa två egenskaper fungerar, börjar allt som var obegripligt innan, att bli begripligt.

En del vanliga psykoanalytiker har blivit ganska frustrerade över de klienter som helt enkelt inte kan bli bättre, som verkar falla tillbaka, eller vars problem verkar vaga och oöverstigliga. Ja, de har provat allt, följt de traditionella teorierna om personligt ansvar, att vi skapar vår sjukdom, och allt det där.

Det här är viktiga teorier…

Men gissa vad?

Efter att inte ha kommit någonvart har några smarta psykologer lagt ifrån sig läroböckerna och tagit av sig ”glasögonen” och ställt sig frågor som:

“Vem eller vilka människor är runt omkring dig konstant…” eller “vem eller vilka människor omger du dig med…” eller “nämn de människor som du älskar, tycker om”.

Äntligen börjar vi få svar på frågor som någon kanske aldrig ställer till oss. Ljuset börja skina helt plötsligt, eftersom dimman lättar. När nöden är som störst, då är hjälpen som närmast.

Att läka oss själva från allt lidande misslyckas vi oftast med, eftersom det är lättare att skada någon annan människa (via våra tankar och handlingar) än att läka oss själva.

Kontemplera över detta!

//Unifier