Breaking News

Chakrabalansering

Obalans i det Universella Chakrasystemet skapar obalans i jordens och i människans chakrasystem som är kopplad till dess ”tänkande, kännande och handlande”. Människans biologiska liv styrs helt och hållet av energiportaler (energivortex) genom samverkan av galaxens, solsystemets och jordens energisystem.

Därför kan inget hittills känt yogasystem utöver ”Surat Shabd Yoga” (ljudyoga, den kungliga vägen) hjälpa, förändra människans nuvarande situation till det bättre. Alla övriga Yogasystem som praktiseras idag är föråldrade och tillhör tidigare tidsåldrar. Ex. ”Hatha Yoga” har endast med kroppen att göra, dess utveckling…

Jag har träffat olika slags människor som har påstått sig vara ”yogalärare” som själva inte var fria från alla de problem som vi beskriver i vår litteratur, nyhetsbrev mm..

Hur kan då dessa människor hjälpa någon annan, när de inte kan hjälpa sig själva?

Konventionell energimedicin och filosofi erkänner den enhetliga existensen av sju viktiga energicentra i människokroppen. Dessa är de nödvändigaste för att kunna upprätthålla kroppens fullständiga funktionalitet.

Dessa energicentra kallades för Chakras (energivortex, energihjul) och har varit kända inom österländsk medicin i tusentals år. De flesta naturläkare – ”healers” kan intuitivt känna dessa energicentra och kan ofta också avgöra vilket tillstånd de befinner sig i.

I den biologiska kroppen har chakran sin motsvarighet i hormonella systemet. Chakran utgör även portaler till en högre frekvens av universell energi – där var och en tar in en specifik kvalitet som kärlek, kommunikation, kreativitet och jordning. Dessa energier matas in i det mänskliga systemet (inte bara människor, djur har också variationer på detta) och är integrerade genomgående på flera uttrycksfrekvenser. Detta kan jämföras med hur olika radiokanaler kan samexistera runt en radiomottagare, där man generellt bara kan ställa in en frekvens (kanal) åt gången. Chakran är mer sofistikerade. De kan sända och kommunicera på olika kanaler samtidigt.

De sju chakras roll kan grovt delas in i tre grupper:

De högre chakras: styr de själsliga (andliga) och till sinnet relaterade, mentala uttrycksnivåerna.
Mittchakrat: utgör bryggan mellan de övriga två nivåerna.
De lägre chakras: styr de mer fysiska, biologiska behoven.

De högre chakras

De högre chakras handhar anslutningen till universum och det gudomliga, tankeprocesser, kognitiva resonemang och kommunikationer.

Kronchakrat

När det är i balans kopplar det dig till högre delar av dig själv och din andlighet. När det är ur balans kan det leda till förvirring, tristess, senilitet och förlust av identitet. Människor som inte är andligt sinnade kommer i allmänhet att ha ett ganska underutvecklat kronchakra. Surat Shabd Yoga är den enda metod som leder studeranden till ”Första Källans Intelligens” Själs-(Själv) medvetenhet. Övriga hittills kända metoder har med ” 2:a Källans Intelligens” – Sinneskraften att göra.

Pannchakrat

När det är i balans leder det till klart tänkande, intuition och en tydlig urskillning mellan verklighet och fantasi. Detta är också det psykiska centret som tillhandahåller källan till intuitiv tanke. När det är ur balans kan det leda till sömnproblem, trötthet, depression och svårigheter med självförtroendet.

När Panchakrat är överaktivt kan man bli nedsänkt i en fantasivärld.

Halschakra

När det är i balans är det centrum för självuttryck, kommunikation och för att ”tala din sanning”. När den är ur balans kan kommunikationen bli blockerad eller rörig (t.ex. blyghet), och detta kan leda till fysiska problem i form av halsont och halsinfektioner.

Hjärtchakra

Detta anses vara mittpunkten mellan de högre och de lägre chakras. Detta är centrum för uttrycket av kärlek – både för jaget och för andra och världen. När det är i balans möjliggör det en djup koppling till allt, medkänsla till människor och djur. Ett hjärtchakra i obalans innebär att kärlek saknas i livet – alla beslut som fattas som påverkar andra kommer tyvärr att sakna denna viktiga faktor.

De nedre chakras

De lägre chakras handlar om de praktiska behoven av att leva livet – att ha en känsla av trygghet, äventyr, sexualitet och kreativitet.

Solar Plexus Chakra

När det är i balans kan det leda till ett djupt tillfredsställande känsloliv, en stark känsla av identitet och vilja samt självförtroende. När det är ur balans leder det till låg självkänsla, lågt självförtroende och svängningar av känslor.

Sakral Chakra

Kreativitetscentret som också styr sexualiteten. När det är i balans låter det dig känna passion, instinkt och beslutsamhet. När det är ur balans kan man sakna riktning, känna sig frånkopplad eller vara antingen över- eller underemotionell (beroende på typen av obalans).
Baschakrat
När det är i balans styr det känslan av överlevnad, instinkt och jordning i jorden. När det är ur balans kan det få dig att känna dig ojordad, orolig och yr.

Vid obalans av chakras

Det finns en mängd olika sätt för chakras att komma ur balans. Chakra Artefakten i bilden här nedan har ett kraftfullt automatiserat system för att avlägsna en rad problem – och för att försöka återupprätta det ideala tillståndet av balans mellan alla våra chakras.

Om ett chakra är stängt är det ofta ett resultat av ett halvmedvetet beslut att inte ha det centret i funktion – till exempel kan individer som nekas kärlek eller är i ett fientligt förhållande hålla sina hjärtchakran stängda för att minska det smärtsamma, dvs. de känslor som annars kommer att märkas där. Någon som ofta kritiseras för sina åsikter kan sluta sitt halschakra för att sluta prata om saker som kan få en negativ reaktion. Slutligen, med den nuvarande pågående ekonomiska lågkonjunkturen runt om i världen är många människor rädda för att förlora sitt jobb och detta påverkar deras säkerhetscenter – baschakrat – och kan orsaka obalans även här, vilket förvärrar ångesten ytterligare. Det är denna negativa spiral som – om den fortsätter att bli värre och göder sig själv – kan leda till ett totalt sammanbrott. Om obalansen lämnas obehandlad kan det ta månader eller t.o.m. år att återhämta sig. I dessa fall kommer Artefakt-sändarsystemet att föreslå för hela kroppen att de drabbade chakras öppnas och blir balanserade igen, men det kommer samtidigt att försöka identifiera eventuell psykologi bakom stängningen och försöka åtgärda även dessa.

Omvänt kan det motsatta problemet uppstå där chakran kan bli överaktiva. Ibland kanske du träffar någon som bara pratar och pratar i överflöd – detta kan vara en konsekvens av ett hyperaktivt halschakra, medan en oförmåga att sova på natten pga. “busy mind syndrome” innebär ett överaktivt pannchakra. Införandet av meditation i den dagliga rutinen kan hjälpa till att hantera detta, men system som ”Artefakt-programmet” kan också vara till omedelbar hjälp för att släppa ut överaktivitet på djupa nivåer och reglera chakras tillstånd till balans.

En tredje orsak till obalans i chakras är när det finns faktiska skador, vilket kommer att göra att energiflödet från dem in i hela kroppen förvrängs. I det moderna samhället finns det tyvärr många saker som kan orsaka detta – särskilt rekreationsdroger som ofta bryter upp chakran med våld och tillåter allt möjligt slumpmässigt psykiskt skräp att interagera till alla möjliga hälso- och psykologiska problem. Ganska ofta leder den här typen av skador också till starkt missbruk, och alla typer av hälsoförsämringar uppstår. En hälsoklinik i Storbritannien som använder ”Artefakt-programmet” för sitt arbete med heroinmissbrukare kan minska tiden för “cold turkey” (dvs. den tid under vilken de värsta abstinenssymptomen känns) från fyra veckor ner till en vecka – dvs. en imponerande förbättring!

Ibland kan ett chakra skadas helt enkelt av ett stöt av energi från den yttre miljön – det finns vissa människor som går runt och bär på så mycket trauma i sitt energifält att de bokstavligen kan spränga andra människors chakrasystem bara genom att vara inom deras energifält – sällsynt, men det händer. Dessutom kan exponering för en riktad negativ energi som intensiv ilska, hat eller svartsjuka också orsaka skador på chakras.

Varje chakra har ett skyddande energifält runt sig som hindrar mycket lågfrekvent energi att komma in, men som en slottsmur under en kanonattack kan dessa försvar brytas ner och då kan allt slags energiskt skräp komma in – och bra energi kan läcka ut eller urlakas av andra människor på ett parasitiskt sätt.

”Chakra-Artefakten” är ett kraftfullt verktyg för att underhålla och reparera kroppens chakra och aurafält, och kan användas för att bibehålla grundläggande chakrahälsa eller för att arbeta med specifika problem pga. skador.

AIC®, ”Den Internationella Akademin & Föreningen för Global Mänsklig Kultur, inregistrerades år 1996 i Stockholm, Sverige.

AIC® genom sitt 3-punktsprogram, utgör plattformen för en ”Ny Medvetenhet i En Ny Tid”, vilken för första gången presenterades år 1993 via boken: ”Från Barbarstadiet till Supermedvetandet”, skriven av forskaren i Livsvetenskap, Dr. Sandor Markus.

Denna bok följs av ytterligare av 12 böcker, vilka beskriver den jordiska människan som en kosmisk varelse och det skådespel som hon är omedvetet delaktigt i. Hennes roll som dåtidens, nutidens och framtidens skådespelare, ända tills individen når 1: a Källan, den Suveräna Integreringens Källa av Själs- (Själv)-Medvetenhet, och har fullgjort sin roll inom den manifesterade skapelsens mångfald.

Notera: AIC® i samverkan med olika jordiska och utomjordiska ”positiva” entiteters, varelsers medverkan, erbjuder undervisning och vissa teknologier som underlättar för intressenter att nå sitt utvecklingsmål och utveckla sin Själs- (Själv)-relaterade identitet och medvetenhet lättare än annars skulle vara möjligt.

OBS. I vår nästkommande ”sista bok” som ges ut senast i oktober 2024, kommer vi att presentera på Svenska den enda och största militära underrättelsetjänst som är helt okänd för flertalet och som sedan urminnes tid har samarbetat med olika slags utomjordiska grupper, företag, regeringar och organisationer av olika slag – ”både positiva och Negativa”.

Vi inom AIC har haft möjlighet att få både information och hjälp från denna hemliga organisations insiderchef på 12:e säkerhetsnivån. Här finns chefsbefattningar på nivåerna 12, 13 och 14.

Dr. Sandor Markus

Dr. Sandor Markus som forskare har varit utsatt för tortyr i form av skendränkning, på en Amerikansk flygbas som ligger bortom Sibirien. Här finns ett forskningslaboratorium. Händelsen utspelades fr.o.m. 24 december (Julafton) 2023, fram till 21 januari 2024. Sandor blev intagen på Mora lasarett den 21 januari för att avlägsna ca 12 liter vatten från sina lungor och kropp som var orsakad av skendränkningen.

Han blev 1 månad senare (i februari 2024) räddad av ett specialteam av supersoldater och positiva utomjordingar. Denna information har han fått av ”Peter Insider” (fejkat namn) som jobbar med dessa hjälpande supersoldater.

Dr. Sandor Markus har hållits som i en puppa (fjärilspuppa) eller liknande, med honungsfärgad gelé. De har sprutat in någon form gift i hans lungor och de har fyllt och tömt hans lungor med vatten. Syftet har varit att hålla Sandor i ett tillstånd mellan sömn och vaka, för att komma åt information som finns i en av hans implantat i sin hjärna. Implantatet innehåller någon form av krypterad information som har uppfunnits av Abraham Warner.

Sandor är ett ”High Level Target” för dem.

Om ”Peter the Insider” har förstått rätt så har Sandor i sitt vänstra lillfinger fått injicerat ett gift, ”Aranium”. En dos av detta gift kan döda honom inom en par sekunder. Pga. att Sandor har backtiggers (motverkande implantat) i sitt huvud tar giftet inte död på honom. Detta är en slags antivirusmekanism. Hemligheten i Sandors implantat handlar om information om biologisk krigföring om ”Peter” har förstått rätt. Det fanns även fler kidnappade forskare på denna bas. Peter från ACIO försöker beskriva det hela som ”Deep Sleep Mode” (medvetslöst tillstånd fast vaken).

De som ligger bakom denna tortyr befinner sig på ett laboratorium som styrs av ”Monarch”. Detta kommer ni att bli mer bekanta med i vår nästa bok…

Den amerikanska flygbasen som höll dessa fångar ligger långt öster ut i ryska Sibirien, Alaska eller Kanada, ett mycket kalt område med mycket snö. Där finns ogästvänlig terräng. Denna fritagningsaktion var mycket komplicerad och farlig. Basens anläggning har tungt beväpnade patrullerande elitsoldater och något slags parametersystem slår larm direkt om något avviker i omgivningen. Elitförband måste gå in med små fordon typ armejeepar. De kan inte gå in med stridsvagnar eller liknande för basen har speciella entréer som är mycket smala. Basen är utformad som en labyrint där man lätt kan gå vilse. Enda sättet att ta sig in i basen är att ”teleporterna sig dit”, eller ta sig in och ut via ett maskhål, vilket är en mycket farligt process. För att passera igenom ett maskhål krävs rätt timing – annars fastnar man och då kan ens kropp förstöras, den biologiska formen.

”Peters” militära underrättelseteam var också informerad om i förväg att jag hade ett chipimplantat i mitt huvud och hjärta som de sakta och mycket försiktigt först måste demontera, neutralisera, och sedan förstöra basen.

Hela den militära operationen/missionen blev mycket svår att genomföra. Chefen för operationen är inte säker på att Sandor blir helt återställd i sin fysiska kropp. Chefen för operationen sade att han inte var läkare och att han inte har den medicinska kunskapen om vilka eventuella skador som kommer att kvarstå. Chefen för operationen säger att Sandor har blivit infekterad på den amerikanska basen med ett slags ”biovapenvirus”, dvs. en superboostad avancerad covid, som kallas för ”Covid X” som är väldigt stark och skarp.

Den består av en mix som innehåller bland annat Stamdan fluid, Omnicrome, Delta och Sigma.

Symtom om dosen blir för stor resulterar i ca: 40 oC graders feber, andningssvårighet, svaghet och matthet.

Chefen för den militära underrättelseorganisationen, 12:e divisionschefen säger följande:

”Du har hjälpt så många människor men onda krafter har missbrukat ditt forskningsarbete”.

Det finns mer information om orsaken bakom min kidnappning, men den vill jag utelämna här. Den går att läsa mer om i vår kommande bok …

Om ni är intresserade att titta på en filmserie om denna ”Militära Underrättelseorganisations” vardagsliv i Australien, så finns en film som heter ”Pine Gap” på Netflix. Den skildrar vardagslivet på militärbasen med familjer osv… Det kan vara bra att se filmen som en förhandsversion till vår bok.

Tänk bara på att filmen presenterar på ytan vad som händer, men inte de djupare dimensionsrelaterade situationerna. Dessa nivåer sägs det inget om någonstans, men de existerar…

Seminarium

Som medlemmar med ”Membership” på www.worlddoctrine.org kan ni nu anmäla Er till seminariet i slutet av September. Logga in där och läs mer om det.

Inför Seminariet skall ni samla på er och skicka in frågor, eftersom detta seminarium blir mitt och Ann-Sofies sista seminarium. Vi tittar nu på möjligheten med interaktion via Internet. Vi har även hela söndag på oss att besvara frågor. Ni som ännu inte har anmält er till Seminariet, gör det så fort som möjligt p.g.a. att vi måste reservera lunch i förväg osv… email: larshelgeswahn@human-academy.com, eller Tel: 073-9072143 (sms)

Välkomna!

Dr. Sandor Markus
Unifier (Enare)