Breaking News

Artefakterna finns nu för beställning!

Artefakterna finns som hjälp i din träning för att uppnå högre kvalitativt kvantmedvetande, och för individuell hälsoförbättring. Läs mer längre ner…

Kära Medlemmar!

I första hand vill vi från AIC® och Matrix Innovation™ (Ann-Sofie Hammarbäck, Anna Helleteg, Bertil Mattfolk, Lars Helge Swahn och jag Sandor Markus) tacka er som har deltagit på seminariet den 21–22 september 2024 i Vikarbyn, i Dalarna.

Som ni vet har jag ägnat större delen av mitt nuvarande liv på jorden med att hjälpa människor med sin hälsa och inre själsliga (andliga) utveckling. Detta har inneburit ca 50 års klinikverksamhet och föreläsningar, sedan jag öppnade min första klinik, år 1975 i Åmål, Sverige.


Bild 1. Dr. Sandor Markus på sin klinik i Åmål år 1975.

Mitt huvudsakliga hälso- och inre resursutvecklingsengagemang började med en föreläsningsturné som startade i Malmö 1993, då den första boken ”Från Barbarstadiet till Supermedvetande” publicerades av Caduceus Bokförlag AB i Åkersberga. Sedan dess har jag fortsatt med föredrag och seminarier i Sverige, från söder till norr, och från öst till väst. Detta gjorde jag fyra gånger om året på alla ställen där jag var inbjuden, under ett helt decennium.

Jag har hållit mig borta från rampljuset och tackat nej till olika slags offentliga framträdanden på TV och Radio med endast få undantag. Här har jag varit inbjuden till ex. ”God Morgon Sverige”, med Carola Häggkvist och boxaren Ingemar Johansson. Jag blev senare även inbjuden till det medicinska programmet ”Livslust” på TV som handlade om hälsa, akupunktur mm.

Jag höll mig under radarn p.g.a. att jag ansåg att tiden ännu inte var mogen för människan och samhället att förstå det nya som skulle komma.

Den tredimensionellt (3D) sinnesstyrda människan är övervägande fokuserad på det yttre, på de sinnerelaterade fenomenen (verkligheten) än att ta reda på vem hon egentligen är i sitt innersta väsen. Människan förväxlar sig själv med sin kropp, sitt hölje som endast är ett verktyg för att kunna vistas här på jorden och skaffa sig erfarenhet och uttrycka den. På samma sätt är en dator (hårdvaran) inte samma sak som programmet (mjukvaran).

Kroppen är bara ett hyreshus för att ge plats åt hyresgästen (Själen – Självet). Så länge man inte förstår det så kan man inte frigöra sig från alla sina problem. Att identifiera sig med sin kropp, sitt hölje, håller oss kvar i vår illusion om verkligheten.

Vi är här på jorden för att skaffa oss kunskap för att förstå livet i sin helhet, och inte för att fastna i olika slags föreställningar (illusioner).

Utöver mitt hälsoengagemang över alla åren har jag hunnit med att skriva 12 böcker.

Den sista boken, den 13:e i ordningen, håller jag just nu på att färdigställa tillsammans med Ann-Sofies stöd och Lars Helges medverkan.

Den sista boken handlar om ”ACIO” (Avancerad/Utomjordisk Kontakt Intelligens Organisation) som är den största och enda militära underrättelseorganisation på jorden, vilken ytterst få har hört talas om eller har kännedom om. Denna hemliga underrättelseorganisation har arbetat och arbetar med olika utomjordiska grupper sedan 2: a världskriget, och har övervakat alla regeringar, underrättelseverksamheter, politiska, militära, sociala och övriga aktiviteter på jorden som har pågått, och ständigt pågår. ACIO har även översikt på olika utomjordiska grupper som är involverade i jordens dåtida och nutida situation och även framtida utveckling.

Boken behöver läsas av alla, både troende och icke troende för att förstå vad som pågår bakom kulisserna – det som den djupa staten via regeringar och underrättelsetjänster har undanhållit för allmänheten, människan. Anledningen är att den jordiska människan inte har varit mogen att konfronteras med utomjordiska mänskliga varelser (arter) som ser annorlunda ut än oss själva. Den jordiska människan blir rädd för det den inte känner till, vet eller har kunskap om.

AIC Expanderar

Vi har från AIC® och Matrix Innovation™ anslutit Bertil Mattfolk som har ägnat sig åt forskning inom hälsa i över 15 års tid för att hjälpa djur och människor. Han har tidigare varit lärare inom naturvetenskapliga ämnen.

Forskningen

Vi har genom mångårig forskning och samverkan med seriösa innovatörer (jordiska och utomjordiska) hittat lösning på olika slags hälsoproblem, oberoende av om dess karaktär är mentala (psykiska), känslorelaterade (emotionella) eller fysiska (biologiska).

Vi vill också informera även dem som inte har deltagit på vårt seminarium den 21–22 september 2024 om de kostnadseffektiva ”Hälso – Artefakter” som vi har omnämnt i våra nyhetsbrev under våren och sommaren 2024. Dessa hjälpmedel är tillgänglig för alla som är intresserade av sin hälsa och inre resursutveckling (själsliga-andliga).

Hela den jordiska civilisationen befinner sig i en total avslutningsprocess av sin mångtusenåriga historia, och i början på en helt ny utvecklingsprocess som endast få av oss kan ana. Därför är den turbulens som pågår i världen, i samhället, inom familjelivet en avslutning av vår mångtusenåriga historia.


Bild 2. Artefakter

Vår hälsa är viktig att begrunda!

I första hand bör vi alla tänka på vår hälsa och vår inre resursutveckling. Denna går inte att köpa för pengar som allt annat yttre.

Hela den nuvarande sjukvården är uteslutande baserad på kirurgi och syntetiska och biverkningsframkallande läkemedel. Detta kommer successivt att upphöra. Det fattas redan 900 läkemedel som inte längre produceras. Läkarkåren kommer att omstruktureras och när egot stängs av kommer alla berörda att ägna sig åt att hjälpa sina medmänniskor, framför inbördes beundran och karriärsträvan, där ekonomin är viktigare än att tjäna dem som inte har förlänats samma liv som dem själva.

Vi har i flera decennier hävdat att energibaserad frekvensmedicin kommer att ersätta alla de kroppsfrämmande syntetiska läkemedel som genom sina biverkningar åsamkar mer skada på människans kropp, med få undantag, än vad de bidrar till tillfrisknande.

Dessa energibaserade frekvensmediciner, ”energi- och informationsrelaterade behandlingsprogram” som bygger på skaläravågor kommer att ta över. Detta är enda sättet att kunna hålla människan helt frisk och fri från alla slags sjukdomsalstrande problem av olika slag.

Vi har inom AIC® och Matrix Innovation™ i decennier eftersträvat att kunna erbjuda våra studeranden ett ökat friskvårdsprogram som hjälper folk att bli fria från olika slags mentala, känslorelaterade och biologiska problem. Detta har inte varit lätt eftersom vissa krafter i samhället arbetar för utrotning av större delen av den jordiska civilisationen genom olika slags inre och yttre påverkan, och ersätta dem med AI ”Artificiell Intelligens”.

Vi har testat olika metoder som bygger på utomjordisk teknologi, och har funnit ett enkelt och kostnadseffektivare sätt att underhålla människans och även djurens hälsa, utan att de regelbundet behöver besöka olika hälsokliniker, vars kostnad idag ligger på ca 600 kr – 1200 kr/besök.

Att upprätthålla vår hälsa är inte så enkelt som så många tror. Vi är ständigt utsatta för olika slags gifter som vi får i oss via yttre påverkan; via inandningsluften, huden, via födoämnen och dryck. Vi är ständigt utsatta för elektrosmogg, mobilstrålning, TV, Radiomaster, 5G-strålning, geopatisk påverkan från marken, vattenådror, Hartman- och Currylinjer, buller av olika slag, negativa tankar och känslor från vår omgivning och från oss själva samt ständig oro och stress och bekymmer av olika slag.

Om vi inte hade förmågan hjälpa er, hur hade er hälsa då varit?

Det är inte många som tänker på detta innan sjukdomen är ett faktum – då kroppen, organismen inte längre kan upprätthålla sina funktioner på ett konstruktivt sätt.

Vi har anslutit Bertil Mattfolk som mycket seriös forskare och tillverkare av våra produkter. Härigenom har vi tillgång till ovärderlig kunskap inom Skalärvågsteknologi som vi har döpt till ”Artefakt” som inom sig rymmer specifik kristallstruktur med mottagare och sändare av både energi och information till kroppen. Här kan vi överföra information från homeopatiska, örtbaserade, ayurvediska, kinesiska naturenliga substanser med allt dess innehåll till människor och djur. Härigenom kan vi avlägsna kroppsfrämmande virus, bakterier, svampar etc., vilka alstrar alla våra sjukdomar.

Tiden är förbi där man tillreder homeopatiska eller örtbaserade naturmedel som man har gjort enligt gängse traditionella metoder sedan 1800-talet.

Vi har tillgång till alla informationsfrekvenser som all materia består av tack vare utomjordisk vetenskap och samverkan.

Artefakterna

Våra artefakter är individuellt laddade efter den noggranna analys som görs individuellt. Våra teknologiska hjälpmedel innehåller ca 350,000 olika geometriska fraktaler, som innehåller både energi och information. Efter den noggranna analysen med vår datorbaserade teknologi föreslås vilka frekvensmönster från olika slags naturenliga substanser som är i homeostas (samklang) med individens behov för avlägsnandet av patogener (kroppsfrämmande) substanser, felaktiga tankar och känslor från det undermedvetna. Dessa kontrolleras och påverkas ständigt av reptilhjärnan, känslohjärnans (det limbiska systemets) amygdala och hippocampus. Dessa påverkar ständigt och styr 24/7 våra tankar och känslor.

Notera: Artefakterna som bär de viktiga instruktionerna och informationen som skall påverka vår hälsa och välbefinnande, blir aktiva när de befinner sig i närheten av kroppen. De fungerar bäst inom 75 mm (ca 7,5 cm) från kroppen.

OBS. Man kan bära artefakten, hålla i den, placera den i en ficka eller under kudden på natten.

På artefaktens framsida finns en radiofrekvensidentitetstagg (RFID) som innehåller ett unikt ID nummer som används för att identifiera artefakten.

Artefakten är 50 mm (5 cm) lång och väger 15 gram och är tillverkad av en specialdesignad och patentskyddad mineralförening.

Skötsel

Rengör Artefakten med en mjuk, fuktig trasa när det behövs. Sänk inte ner den i vatten, men dess RFID tål en viss kontakt med vatten.

De artefakter som har råkat hamna i tvättmaskinen har oftast klarat sig men det är ingen garanti att just din artefakt klarar en tvätt.

Notera: Informationen som finns i artefakten påverkas inte av vatten – men RFID:n kan förstöras.

Undvik att ha Artefakten i närheten av en mobiltelefon eller annan utrustning som sänder ut strålning. Strålningen från mobiltelefonen m.m. hindrar informationen som finns i artefakten så att den inte överförs till kroppen.

Ha en mobiltelefon på minst 30 cm avstånd från artefakten.

Informationen som finns i artefakten samarbetar i regel bra med receptbelagd medicin. Några områden finns där man behöver vara försiktig, när man tar en medicin som har “smalt terapeutiskt fönster/intervall” t.ex. levaxin, digoxin, antiepileptika och warfarin. Då behövs extra uppmärksamhet på vad som händer i kroppen och eventuellt behöver man gå på extra kontroller hos läkare eller vårdinrättning.

Det är relativt ovanligt att man får en reaktion när man börjar använda artefakten, men det är lätt åtgärdat om det skulle inträffa. Man lägger då artefakten ifrån sig så att den inte längre är i närheten av kroppen. Då avtar informationsöverföringen ganska snabbt. Det kan förekomma läkningsreaktioner men de går över ganska fort. T.ex. förkylningar kan kännas värre i 1–2 timmar innan de klingar av.

Vill man testa försiktigt om det kommer att bli reaktion eller inte så börjar man med att ha artefakten 1 eller 2 timmar per dag. Därefter kan man öka tiden till det dubbla per dag tills man märker om det blir en reaktion eller inte. Ökar man tiden med artefakten på det här sättet brukar t.o.m. läkningsreaktioner utebli.

Notera: Kostnaden för 1 st Artefakt Individuell är 3500 kr inkl. 25% moms för 6 månader. Därefter är kostnaden 250 kr inkl. moms för varje extra månad. Anledningen är att styrkan hos Artefakt Individuell avtar, och om problemen har varit kroniska, så kan förlängd terapitid behövas, eller allmänt om ny justerad programmering behövs. Vid köp av Artefakter ingår ett års medlemskap i AIC Association. Om du redan är medlem i AIC Association förlängs medlemskapet ytterligare ett år. Du förbinder dig till AIC Associations medlemsavtal och GDPR-avtal. Vidare finns Standardartefakter, dvs. Artefakt Beskydd, Artefakt Chakrabalansering och Artefakt Stress / Ångest. Dessa behöver inte uppgraderas och fungerar på obestämd tid.

Det är mer vanligt att artefakten och homeopatiska medel eller örtmediciner förstärker varandra så att det blir reaktion. Även då är det lätt åtgärdat genom att avlägsna artefakten från kroppen och lägga den någonstans där den inte är i närheten av kroppen. Då avtar informationsöverföringen från artefakten ganska snabbt och det lugnar ner sig i kroppen.

Tack till Er!

Jag vill än en gång tacka er alla som har följ mig på resan till den bättre värld som kommer att infinna sig på jorden när turbulensen har lagt sig.

Er Initiering

Genom initieringen som ni har erhållit, kommer både jag och Ann-Sofie att följa er på vägen. Använd ert mantra regelbundet, speciellt när ni inte kan lösa era problem eller situation.

Glöm inte att be om hjälp! Detta är universums lag, inte om pengar eller materiella ting. Men när ni inte ser någon utväg eller inte kan lösa era problem, så kalla på oss. Vi finns inom er.

På Återseende!

//Unifier (Enaren)

Beställning av Artefakter:

Beställ på www.matrixinnovation.se

PS. Alla beställningar av Produkter, Hälsobesiktningar, Artefakter, Medlemskap, Hälsomedlemskap etc…av olika slag, sker via AIC och Matrix Innovation till Lars Helge Swahn via webbsidorna, www.matrixinnovation.se (produkter), www.worlddoctrine.org (Medlemskap) och www.celestemetoden.com (Hälsomedlemskap). För förfrågningar och korrespondens hänvisas till email…

Matrix Innovations Produkter:
till: info@matrixinnovation.se

Medlemskap och Hälsomedlemskap:
till: larshelgeswahn@human-academy.com